POLKKA JAM | INFO | CONTACT | WEBSITE | SHOP

lauantai 13. syyskuuta 2014

perjantai 12. syyskuuta 2014

Habitare 2014




Pystytimme Polkka Jam-paperikaupan Habitareen Messukeskukseen. Kauppamme sijaitsee sisustuksen pientavarat -osastolla ja paikan numero on 1d11. Mukana mm. uusia postikortteja, julisteita, kalentereita, muistikirjoja, lahjapapereita ja muistipelejä. Habitare on avoinna vielä la-su 10-18. Tervetuloa!

maanantai 8. syyskuuta 2014

Uusi mallisto: Serkut

Uudessa mallistossamme eri maanosien kissaserkut kokoontuvat yhteisen pöydän ääreen juhlimaan. Kuvituksista löytyy tiikereitä, ananaksia, puumia, paperilyhtyjä sekä mustia panttereita. Tuotteiden kirkkaat värit, graafiset käsintehdyt kuviot ja laadukkaat materiaalit tuovat piristystä arkeen ja juhlaan.


Polkka Jamin tavoitteena on jo useamman vuoden ajan ollut tuoda suomalaiseen postikorttivalikoimaan tuoretta ja modernia otetta. Tänä syksynä tuotevalikoimamme painottuu entistä enemmän paperituotteisiin. Uusi mallisto pitää sisällään kortteja, julisteita, muistikirjoja, lahjapaperia, seinäkalenterin, muistipelin sekä keittiöpyyhkeen. Tuotteet sopivat mainioiksi lahjoiksi syksyn ja talven juhliin. Valikoimasta löytyy myös sopivat kortit sekä kutsu- että onnittelukorteiksi. Paperituotteemme ovat 100% kierrätyspaperia.

Nykyisin Kemiönsaarella vaikuttava Polkka Jam on perustettu vuonna 2002. Kaikki tuotteet on valmistettu Suomessa toiminimiyrittäjien ja pienten perheyritysten toimesta. Polkka Jam sai vuoden 2014 valtakunnallisen Taito-palkinnon joka on merkittävin käsityöyrittäjyyden tunnustuspalkinto.

Tuotteet ovat myynnissä nettikaupassamme. Tervetuloa!

keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Serkut tulee kylään


Polkka Jam julkaisee uuden ”Serkut”-malliston 8.9.2014. Mallisto on ennakkomyynnissä Designmarketissa Kaapelitehtaalla ensi viikonloppuna 6.-7.9. Olemme myös mukana Habitaressa Messukeskuksessa 10.-14.9. Habitaressa messupaikkamme nro on 1d11. Tervetuloa tutustumaan uutuuksiin!